Vi har feiret 25 år med boligselgerforsikring

26 sep. 2023
0:36
Siden 1998 har vi i Claims Link ryddet veien for boligselgere, boligkjøpere og eiendomsmeglere. Gjennom disse 25 årene har vi bistått over 100 000 boligselgere, og sammen med eiendomsmegler har vi skapt trygghet for både boligselger og boligkjøper. Dette skal vi fortsette med!

Vi er originalen i en bransje hvor flere har kommet og gått, men hvor vi har stått stødig hele veien. 

Unik kompetanse

Vi har gjennom disse 25 årene opparbeidet oss en unik spesialkompetanse på boligselgerforsikring, noe som sikrer våre kunder og oppdragsgivere en profesjonell, effektiv og korrekt saksbehandling. Vi har i alle år jobbet mye med kompetansebygging både internt og eksternt, og sammen med Söderberg & Partners er vi opptatt av innovasjon og det å være banebrytende innenfor forsikring. Dette kommer vi til å jobbe enda mer med i årene fremover, slik at vi hele tiden videreutvikler oss, er langt fremme teknologisk og ikke minst sørger for enda bedre kundeopplevelser.

Feiring av jubileumet

Nå har vi nylig feiret 25-års jubileet sammen med eiendomsavdelingen i Söderberg & Partners. Det ble en super dag med både faglig påfyll og en velfortjent fest med mye latter, fine taler og god stemning – som alltid i Claims Link!