Hvordan er det å jobbe her?

Hør våre kollegaer fortelle

Odin Bergholt
Odin Bergholt
Advokatfullmektig

Initiativrik

Odin har markert seg som han som tar initiativ til sosiale sammenkomster på kontoret. Han er blid, kjapp i replikken og alltid villig til å reflektere over og drøfte nye problemstillinger med kollegaer. Når Odin ikke er på jobb finner du ham enten på vei opp en fjelltopp eller ute og tar en øl med venner. Vi har tatt en prat med ham om hvordan det er å jobbe hos oss.

Les mer

Maisha Maliha Saiyed
Maisha Maliha Saiyed
Advokatfullmektig

Jurist i Claims Link

Maisha er nyansatt jurist i Claims Link, men har allerede rukket å representere forsikringsselskap og boligselgere i forliksrådet fire ganger. Når hun er hjemme forsøker hun å lære seg hvordan man lager tradisjonell bengalsk mat, men innrømmer at det fremdeles er et lite stykke før hun er på nivå med sin mor. Vi har tatt en prat med henne om hvordan det er å være ny i Claims Link.

Les mer 

Henrik Sletten
Henrik Sletten
Senior skadebehandler

Ansatt siden 2019

Henrik har jobbet innen forsikring siden 2011 og begynte hos Claims Link i juli 2019. Hvordan har hans reise hos oss vært så langt?

Les mer

Beate Helstrup-Transeth
Beate Helstrup-Transeth
Saksbehandler

Den blide kollegaen

Hun møter deg alltid med et stort smil. Beate er pratsom og latteren sitter løst, og ofte har hun selv en god historie å fortelle. Hun har et høyt energinivå, både i sosiale sammenhenger og på jobb. I tillegg er hun hardtarbeidende, et utpreget ja-menneske og ikke redd for å ta på seg nye oppgaver og ansvar.

Les mer