Om oss

Vi er et uavhengig skadeoppgjørsselskap og en kunnskapsbedrift. Vi er tilsluttet rådgivningshuset Söderberg & Partners, som er en av Nordens ledende rådgivere og formidlere av forsikringer og finansielle produkter.

0

Grunnlagt

0

Antall ansatte

0

Omsetning

0

Behandlede krav hvert år

0

+ Utbetalt i skader under boligselgerforsikringen i 2022

Enkelt, nytenkende og effektivt skadeoppgjør

Claims Link har som sin viktigste oppgave er å behandle skader på vegne av sine oppdragsgivere, som i all hovedsak er internasjonale forsikringsselskaper. Vi er ikke et forsikringsselskap, men et skadeoppgjørsselskap.

Claims Link er et uavhengig ledd mellom forsikringsselskapet og forsikringstakeren som sørger for en upartisk vurdering av skadekravet. Det er derfor vi kaller oss et uavhengig skadeoppgjørsselskap. Vi er tilsluttet rådgivningshuset Söderberg & Partners som du kan lese mer om her. 

Claims Link kan håndtere hele skadeoppgjøret, fra å ta imot forsikringskravet til saken er avsluttet og utbetalt. Vi har også et team av advokater som håndterer saker for domstolene dersom det skulle bli nødvendig. 

Vi er det selskapet i Norge som har lengst erfaring og kunnskap når det gjelder vurdering av mangelsaker relatert til boligselgerforsikring og avhendingsloven . Vi utfører skadeoppgjør for ulike boligselgerforsikringsselskap. 

Claims Link behandler årlig over 10 000 krav og 300 stevninger. Vi har ulike team som jobber med skadebehandling, skadetaksering, regress og saker for domstolene, alle med spesialiserte og kompetente medarbeidere. 

I tillegg til boligselgerforsikring skadebehandler vi skader innen leiegaranti, entreprenørgaranti, båt, bilskader, transportskader, profesjonsansvar for revisor og eiendomsmegler, ulike personprodukter og property. 

Våre mål er å jobbe selvstendig, effektivt og med høy grad av integritet og transparens. Som kunde skal du forstå hvordan vi er kommet frem til en avgjørelse. Vi skal ivareta forsikringstakernes interesser, men samtidig utvise respekt overfor deres motparter. 

Hvordan er det å jobbe i Claims Link?

Vi har snakket med noen av våre gode kollegaer om hvordan det er å jobbe hos oss.
Les hva de forteller her

Vår bedriftskultur

Hos oss har vi en sterk bedriftskultur hvor medarbeidernes engasjement og motivasjon står i fokus.

Vi har høye ambisjoner og stort engasjement for våre arbeidsområder, noe som skaper et inspirerende miljø å jobbe i. Vår oppfatning er at en blanding av kompetanser og kvaliteter som utfyller hverandre, skaper de beste resultatene. Vi jobber derfor aktivt for å ha et mangfoldig miljø.

Vår digitale medarbeider

Les mer om suksesshistorien til vår digitale medarbeider, Sødde!
Les mer

Våre oppdragsgivere

Les om hva våre referansekunder forteller om deres erfaringer med oss!
Les mer

Bærekraft

Claims Link er tilsluttet rådgivningshuset Söderberg & Partners og er en del av deres arbeid og holdninger knyttet til bærekraft.
Les mer

Åpenhetsloven

Lov om virksomheters åpenhet og arbeid med grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold («Åpenhetsloven»), trådte i kraft 1. juli 2022.
Les rapporten her

Supplier Code of Conduct

Söderberg & Partners AS and its subsidiaries (S&P) set high standards for sustainability, quality, business integrity and ethics.
Les rapporten her

Våre visjoner og verdier

Vår visjon er å jobbe proaktivt for deg i dag slik at du kan få en rikere og tryggere hverdag i fremtiden.
Les mer