Skip to main content Skip to main navigation

Vårt skadeoppgjør

Enkelt, nytenkende og effektivt skadeoppgjør. 

 

Les mer

Visjon og verdier

Vi skal forandre forsikring. Gjennom nytenkning, unik kompetanse og ved å stille spørsmålet «hvorfor» utfordrer vi våre samarbeidspartnere, leverandører og ansatte for hele tiden å tilføre opplevd merverdi for våre kunder.

 

Les mer

Vår kompetanse

Her kommer vi til å fortelle deg om vår historie og kompetanse. 

Vår bedriftskultur

I Claims Link har vi en sterk bedriftskultur hvor medarbeidernes engasjement og motivasjon står i fokus. Vi har høye ambisjoner og stort engasjement for våre arbeidsområder, noe som skaper et inspirerende miljø å jobbe i.

 

Les mer

Bærekraft

Claims Link er tilsluttet rådgivningshuset Söderberg & Partners og er således også en del av deres arbeid og holdninger knyttet til bærekraft. For Söderberg & Partners betyr bærekraft å ta ansvar for den påvirkningen vi har på miljøet vårt, og bærekraft skal være en naturlig del av vår virksomhet. Det betyr at vi hele tiden jobber med å forbedre oss i den daglige driften - så vel som i administrasjonen. Som en av de ledende aktørene i finansmarkedet ønsker vi bidra til en mer bærekraftig utvikling på alle områder.

 

Les mer

Våre digitaliseringsprosjekter

Her kan du lese mer om:

  • Suksesshistorien til vår digitale medarbeider, Sødde.
  • Vårt nye spennende prosjekt hvor vi tester digitale jurister med kunstig intelligens som har fått navnet, Digital Jurist.
Les mer