Skip to main content Skip to main navigation

Vårt skadeoppgjør

Enkelt, nytenkende og effektivt skadeoppgjør. 

 

Les mer

Visjon og verdier

Vi skal forandre forsikring. Gjennom nytenkning, unik kompetanse og ved å stille spørsmålet «hvorfor» utfordrer vi våre samarbeidspartnere, leverandører og ansatte for hele tiden å tilføre opplevd merverdi for våre kunder.

 

Les mer

Vår kompetanse

Her kommer vi til å fortelle deg om vår historie og kompetanse. 

Vår bedriftskultur

I Claims Link har vi en sterk bedriftskultur hvor medarbeidernes engasjement og motivasjon står i fokus. Vi har høye ambisjoner og stort engasjement for våre arbeidsområder, noe som skaper et inspirerende miljø å jobbe i.

 

Les mer

Bærekraft

Claims Link er tilsluttet rådgivningshuset Söderberg & Partners og er således også en del av deres arbeid og holdninger knyttet til bærekraft. For Söderberg & Partners betyr bærekraft å ta ansvar for den påvirkningen vi har på miljøet vårt, og bærekraft skal være en naturlig del av vår virksomhet. Det betyr at vi hele tiden jobber med å forbedre oss i den daglige driften - så vel som i administrasjonen. Som en av de ledende aktørene i finansmarkedet ønsker vi bidra til en mer bærekraftig utvikling på alle områder.

 

Les mer

Våre digitaliseringsprosjekter

Her kan du lese mer om:

  • Suksesshistorien til vår digitale medarbeider, Sødde.
  • Vårt nye spennende prosjekt hvor vi tester digitale jurister med kunstig intelligens som har fått navnet, Digital Jurist.
Les mer

Våre oppdragsgivere

Les om hva våre referansekunder forteller om deres erfaringer med oss!

Les mer