Nyansatt i Claims Link

Maisha er nyansatt jurist i Claims Link, men har allerede rukket å representere forsikringsselskap og boligselgere i forliksrådet fire ganger. Når hun er hjemme forsøker hun å lære seg hvordan man lager tradisjonell bengalsk mat, men innrømmer at det fremdeles er et lite stykke før hun er på nivå med sin mor. Vi har tatt en prat med henne om hvordan det er å være ny i Claims Link.

Alder: 26 år
Studiested: Universitetet i Oslo 
Fartstid i Claims Link: 2 måneder 
Stilling: Jurist 

Hvorfor valgte du Claims Link? 

Jeg har tidligere vært trainee in-house i et større selskap. Det ga mersmak å jobbe in-house som jurist eller advokat i en bedrift. For meg opplever jeg arbeidet som mer verdiorientert, velorganisert og med fokus på god ledelse. Da jeg så stillingsannonsen fra Claims Link tenkte jeg dette var en gylden mulighet til å gjøre nettopp dette. Jeg syntes særlig det var attraktivt hvor stort fokus Claims Link la på gode kjerneverdier. Dette var veldig viktig for meg da jeg skulle velge en arbeidsplass etter studiene. 

Stod førsteinntrykket til forventningene? 

Absolutt! Jeg fikk et veldig godt førsteinntrykk allerede da jeg kom inn døren for mitt første intervju. Det ble raskt tydelig at her jobber det mennesker som både er veldig faglig dyktige, og som også er gode mennesker. Dette inntrykket har også blitt forsterket etter at jeg startet, og jeg har i grunnen bare blitt positivt overrasket. Som nyansatt har jeg en egen fadder som gir meg tett oppfølging. Jeg opplever at miljøet er veldig åpent og det er en lav terskel for å spørre andre kollegaer dersom jeg lurer på noe.

Hvordan har du opplevd å bli mottatt i Claims Link? 

Det var høstfest samme dagen som jeg hadde min første arbeidsdag, så man kan si jeg ble kastet rett ut i det! Det er veldig mye fokus på et godt arbeidsmiljø, og man opplever at lederne er opptatt av at alle skal trives og ha det hyggelig på jobb. Aller er ansvarlige for sin egen portefølje, og det er gøy å lære mye på kort tid. Man merker også at det gjennomgående er et høyt faglig nivå på de andre som jobber her. Som ny er det noe jeg blir veldig inspirert av. 

Hvordan var det å bli kastet rett ut på firmafest din første dag på jobb? 

Det var helt klart mange inntrykk, men man må jo bare kaste seg i det. Alt i alt var det en flott arbeidsdag og det var kjempegøy å bli kjent med andre kollegaer på den måten. Man merket helt klart at det var god stemning.  

Hva har vært mest spennende med arbeidshverdagen? 

Å representere selgersiden i Forliksrådet. I løpet av min første måned representerte jeg selskapet i forliksrådet fire ganger. Det er morsomt med en så bratt læringskurve og å se hvordan jeg utvikler meg og lærer mer for hver gang. På mange måter var det utfordrende og spennende å bli kastet ut i det, men mest av alt er det motiverende å bli gitt en stor grad av tillitt så tidlig.