Skip to main content Skip to main navigation
På innsiden

Hvordan er det å jobbe her?

Odin Bergholt

Odin har markert seg som han som tar initiativ til sosiale sammenkomster på kontoret. Han er blid, kjapp i replikken og alltid villig til å reflektere over og drøfte nye problemstillinger med kollegaer. Når Odin ikke er på jobb finner du ham enten på vei opp en fjelltopp eller ute og tar en øl med venner. Vi har tatt en prat med ham om hvordan det er å jobbe hos oss.

Les mer

Maisha Saiyed

Maisha er nyansatt jurist i Claims Link, men har allerede rukket å representere forsikringsselskap og boligselgere i forliksrådet fire ganger. Vi har tatt en prat med henne om hvordan det er å være ny i Claims Link.

Les mer

Henrik Sletten

Henrik har jobbet innen forsikring siden 2011 og begynte hos Claims Link i juli 2019. Hvordan har hans reise hos oss vært så langt?

Les mer

Beate Helstrup-Transeth

Hun møter deg alltid med et stort smil. Beate er pratsom og latteren sitter løst, og ofte har hun selv en god historie å fortelle. Hun har et høyt energinivå, både i sosiale sammenhenger og på jobb. I tillegg er hun hardtarbeidende, et utpreget ja-menneske og ikke redd for å ta på seg nye oppgaver og ansvar.

Les mer