Skip to main content Skip to main navigation

Krigen i Ukraina

Krigen i Ukraina

Situasjonen i Ukraina fortsetter å eskalere, og lidelsene blant de sivile ofrene for Putins invasjon øker for hver dag.

Fler enn 3,5 millioner barn og deres familier er i alvorlig fare. Vi må alle gjøre det vi kan for å hjelpe uskyldige ofre gjennom denne krisen. Söderberg & Partners har valgt å gi sin støtte gjennom å donere 1 million SEK til Redd Barnas arbeid i Ukraina, og oppfordrer alle ansatte til å gi egne bidrag. Selskapet matcher i tillegg de ansattes donasjoner, og dobler dermed beløpene som kommer inn.

Videre oppfordres alle ansatte som har ekstra husrom, til å tilby overnatting for eventuelle flyktninger som kommer til landet. For de som bidrar til dette tiltaket vil det gis økonomisk kompensasjon for utgiftene knyttet til ordningen.

«Det er nå viktig at vi alle står opp og viser avsky ovenfor de grusomme handlinger som vi er vitne til i Ukraina. Samtidig er det veldig viktig at vi gjør det vi kan for å hjelpe ofrene. Basert på våre verdier og respekt for individets rett til trygghet, har vi valgt å bidra med støtte gjennom Redd Barna» - Jørn Gisvold, CEO Söderberg & Partners i Norge.

Vi oppfordrer alle våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere til å vurdere hvordan de best mulig kan gi sin støtte til Ukraina og deres befolkning.